dimarts, 23 d’octubre de 2012

Concurs El Gust per la Lectura


Ensenyament convoca el XVIII Concurs El Gust per la Lectura
  • Adreçat a centres de primària, secundària obligatòria i batxillerat
  • La inscripció es pot realitzar fins al dia 16 de novembre
 El Departament d’Ensenyament ha convocat el XVIII Concurs El Gust per la Lectura, adreçat a centres de primària, secundària obligatòria i batxillerat, que té com a objectiu incentivar i reforçar l’hàbit lector entre l’alumnat. La inscripció al concurs, que està basat en la lectura i treball de diverses propostes de lectura, es podrà realitzar fins al dia 16 de novembre a través dels portals de centres (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Benvinguda).
En aquesta edició del curs 2012-2013 hi ha cinc categories diferents, d’acord amb els nivells educatius de l’alumnat que hi pot participar: cicle mitjà d'educació primària, cicle superior d’educació primària,  1r i 2n d'educació secundària obligatòria, 3r i 4t d'educació secundària obligatòria i batxillerat. Per a l’alumnat d’educació primària, s’estableix una única modalitat de treball de grup i, per a la resta, una modalitat individual i una altra de grup. El termini de presentació de treballs finalitza el dia 5 d’abril de 2013.
Els treballs guanyadors es coneixeran durant un acte públic que se celebrarà a Barcelona el proper mes de juny. L’edició del curs anterior va comptar amb la participació de 10.036 alumnes de 93 de centres educatius de tot Catalunya, que van presentar un total de 369 treballs, 146 treballs de grup i 223 d’individuals.
Més informació del concurs al lloc web de la XTEC, http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/gustperlalectura i al bloc de la XTEC El Gust per la Lectura http://blocs.xtec.cat/gustperlalectura/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada